Aktualizace ...

27.03.2011 09:31

... AGiliTy - 26.3. Ajajaj z Karlštejnských pastvin splnila podmínky pro přestup do A3.

Na 1.Mosteckých dvojzkouškách naprosto nekompromisně bezchybně a bezkonkurenčně posbírala v obou zkouškách 1.místo a obsadila tedy 1.místo i celkově v součtech, čímž splnila podmínky pro přestup do elitní kategorie A3.

V této kategorii závodil i její syn Attack Black Mount Mckinkey, který byl v první zkoušce na 3.místě a ve druhé na bramborovém 4.místě. Celkově tak obsadil v součtech 3. místo, takže se dá říci, že kategorie LA2 byla v podstatě rodinná záležitost.

V Mostě sešlo celkem 7kelpinek.

V kategorii LA2 to byla již zmiňovaná Ajajaj z Karlštejnských pastvin podporovaná z backstage Amazing Dream Devil of Highland a Attack Blacka Mount Mckinkey na jeho druhý start v A2 přijela podpořit Crazy Black Mount Mckinkey. V kategorii LA1 měla svou premiéru Britney z Lhotecké linie, kterou přijel podpořit i Kelpiebrink Joker. V této kategorii úspěšně závodil i Captain Cook z Lodice (ten se nám bohužel nepodařil zvěčnit na společné fotografii).

(zleva: Joker, Breeze, Crazy, AGieS, AG a Dream)

(FoTo: Jitka Zedníková)

Obavy z děště se tedy nakonec nevyplnily a i když se sluníčko schovávalo za mraky, rozsvítilo tento den vyhlášení výsledků.

Gratulujeme.

 

... V sobotu 26.3. byla zbonitována Amálka od Vrbenských rybníků (bonitační kód 5A K1 L2), Alwin od Vrbenských rybníků (bonitační kód 3A K4 O1) a Kelpiebrink Gucci (bonitační kód 3A J5 L4 O2). Informace byly doplněny do záložky Uchovnění jedinci v ČR.

Gratulujeme.

 

... doplněny Odkazy a AKCE - přidány termíny bonitací pro rok 2011, pasení a startovní listina 1.Mistrovství republiky australských kelpií a welsh - corgi