Výběrové řízení : 4. ročník Šampionátu kelpií a welsh corgi

16.12.2013 11:52

Vážení příznivci plemene kelpie,

 

Vzhledem k tomu,že se blíží rok 2014 a spousta závodníků agility má již naplánovány závody na půl roku dopředu,chtěli bychom vyhlásit výběrové řízení na uspořádání 4. ročníku Šampionátu kelpií a welsh corgi v agility.

  • 1. a 3. Šampionát pořádal Argus Zlín ve spolupráci s  Australian kelpie klubem ČR a Welsh corgi a kelpie klubem CZ.
  • 2. Ročník pořádal Agility klub Pohoda opět ve spolupráci Australian kelpie klubem ČR a Welsh corgi a kelpie klubem CZ.

Vzhledem k tomu,že 17.5.2014 při speciální výstavě AKE a  Welsh corgi  se uskuteční  4. mistrovství ČR v agility pro kelpie a corgi, bylo by vhodné naplánovat Šampionát kelpií ideálně v druhé polovině roku.

 

Proto tedy vyhlašujeme:

 

Výběrové řízení na uspořádání Šampionátu kelpií a welsh corgi 2014 v agility ve spolupráci  s Australian kelpie klubem ČR a Welsh corgi a kelpie klubem CZ.

Termín podání přihlášek: nejpozději do 28.2.2014

Termín konání: červenec až listopad 2014 – dle nabídky organizátora (možno nabídnout i více než jeden termín), jeden den

Předpokládaná účast cca 30 závodníků

Základní podmínky : dostatečný travnatý prostor, plocha pro parkur – nejméně 24 x 40 m, povrch tráva, umělá tráva nebo tartan s dostatkem prostoru kolem. Jedna kompletní sada překážek odpovídající pravidlům FCI pro konání  venku, elektronická časomíra, vhodné ohraničení parkuru, zajištění zpracování výsledků, pořadatelský sbor, rozhodčí, registrace přihlášek a plateb na portálu KAČR, základní hygienické zázemí, dostatečné parkovací plochy v okolí, zajištění občerstvení,  zajištění všech povolení (veterina, místní samospráva, apod.)

Nabídka musí obsahovat: popis areálu pro pořádání akce (splnění jednotlivých bodů)

a jméno odpovědné osoby na straně pořadatele

Výbor Australian kelpie klubu ČR a Welsh corgi a kelpie klubu CZ  se zavazuje zajistit: medaile a poháry a ceny pro umístěné .

 

 Nabídky zašlete emailem na adresu : databaze.ake@seznam.cz